TEGELZETTER

Vloeren, wandtegels en terras

Als u op zoek bent naar een vakman voor het leggen van vloeren, muurtegels of terras, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime expertise in het leggen van vloeren, tegels en terrassen. We beschikken over de juiste kennis en ervaring om elk project vakkundig uit te voeren. Daarnaast gebruiken we alleen de beste materialen voor elke klus, zodat u verzekerd bent van een topresultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

VRAAG OFFERTE
vloerder mechelen

Vloeren

Vloerwerken is meestal één van de laatste stappen tot de volledige afwerking van je woning maar daarom niet de minst belangrijke! Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van vloeren en kunnen je helpen met het kiezen van de juiste vloer voor jouw woning. We hebben verschillende soorten en stijlen van vloeren. Na een kort overleg weten we precies welke vloer geschikt is voor jouw wensen en budget. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder!

DOE NU VRIJBLIJVEND EEN AANVRAAG

je hoort snel iets van ons

DOE HIER JE AANVRAAG
wandtegels laten plaatsen

Wandtegels

Tegelwerken zijn een geweldige manier om wanden af te werken in badkamers, douches en keukens. Tegels zorgen voor een stijlvolle en waterdichte afwerking die makkelijk te onderhouden is. Er zijn vele verschillende soorten wandtegels op de markt, dus er is voor ieder wat wils. Populaire keuzes voor wandtegels omvatten keramische, natuursteen en glazuurtegels. Keramische wandtegels zijn gemaakt van klei en hebben een glazuurlaag die makkelijk schoon te houden is. Natuursteen wandtegels kunnen gemaakt worden van marmer, graniet of travertijn en geven een luxe uitstraling aan elke ruimte. Kies wandtegels die bij de stijl van je badkamer of keuken passen om een consistente look te creëren.

Plaatsen Terrastegels

Tegels voor het terras worden onder meer geleverd in de materialen keramiek, natuursteen of beton. Bij het plaatsen van terrastegels is het van belang een stevige ondergrond aan te leggen. Dit voorkomt oneffenheden in de toplaag en verlengt de levensduur van de tegels. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met de afwatering. Het is mogelijk om een grondwatersparende laag aan te leggen of een drainerend systeem te plaatsen. Dit voorkomt het ophopen van water en voelt daardoor aangenaam aan tijdens warme zomerdagen. Wanneer er voldoende ventilatie en drainage aanwezig is, kan er gekozen worden voor verschillende soorten tegels.