GYPROC PLAATSER

Wanden en plafonds

renovatie builden bezetten

Gyprocwerken

Gyprocwerken is een ideale manier om wanden en plafonds te verfraaien. Gyprocwerken is een vak op zich waarbij gipsplaten op een frame van hout of metalen profielen worden geplaatst. Gyprocwerken kunnen op  in een relatief korte tijd worden uitgevoerd. Gyprocwerken zijn ook een duurzame oplossing, waardoor het een ideale keuze is voor wand- en plafondbekleding. Er zijn heel wat verschillende stijlen mogelijk daarom is het de perfecte manier om elke ruimte tot leven te brengen!

DOE NU EEN VRIJBLIJVENDE AANVRAAG

je hoort snel iets van ons

VRAAG OFFERTE
gyproc wand

Voordelen

Gyprocwerken zijn een snelle en efficiënte manier van werken. Gyproc kan je niet alleen heel stijlvol afwerken. Ze hebben bijna geen droogtijd nodig, waardoor je heel wat tijdswinst realiseert.

Gyproc bestaat in verschillende soorten. Zo kan men opteren voor geluid-, water- of brandwerende versies. Voor skeletbouw is er ook eveneens een speciale plaat beschikbaar.  Bovendien is het perfect combineerbaar met verschillende isolatieoplossingen. De Habito® plaat zorgt voor extra stevigheid, hierdoor wordt het ophangen van bijvoorbeeld een keukenkast kinderspel.