keuken op maat

maatkeuken

keuken vdw bonheiden

Maatkeukens

Als je kiest voor een keuken op maat dan kies je een unieke stijl en voor het optimaal benutten van je kookruimte. Je kiest volledig zelf de indeling en opbouw die het beste bij jou past. Als schrijnwerkers maken wij jouw keuken volledig op maat. We zoeken steeds naar de meest passende balans tussen esthetiek en functionaliteit.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Keukenfronten in Laminaat

De meest typische keuken heeft keukendeurtjes in plaatmateriaal met Melamine of Laminaat. Beide zijn het dunne beschermlagen die als toplaag op het plaatmateriaal worden aangebracht. Het zorgt bovendien voor een mooie en stijlvolle afwerking die in een grote diversiteit aan kleuren en stijlen beschikbaar zijn.

schrijnwerker scharnier

Keukenfronten in fineer hout

Fineer hout combineert de functionele voordelen van plaatmateriaal met het esthetische karakter van massief hout. Bij een keuken met fronten in fineer hout wordt het plaatmateriaal met een echte laagje hout bedekt. De deurtjes zullen er dus echt uitzien als massief hout maar binnenin is er plaatmateriaal.

keuken cortemans putte

Keukenfronten in massief hout

De deuren van de keukenkast kunnen we ook maken in massief hout. Dit wil zeggen dat er geen plaatmateriaal gebruik wordt. Belangrijk om te weten is dat massief hout meer zal werken door luchtvochtigheid of warmte. Houten balken en planken worden geschaafd en op dikte gezet. nadien worden ze met elkaar verbonden om zo een ‘plaat’ in massief hout te krijgen. De deuren zijn dus volledig in hout.

Geef ons een seintje of vraag een vrijblijvende afspraak

contacteer ons en je hoort snel iets van ons

CONTACTEER ONS