inbouwkasten

kasten en inbouwmeubels op maat

maatkast hout ingebouwd

Idee, realisatie en plaatsing

We zetten jouw idee om in ons eigen atelier te Mechelen en plaatsen deze op de afgesproken plaats. Helemaal uniek en op jouw maat. Door het gebruik van kwalitatieve materialen en vakmanschap onderscheiden we ons van massaproductie. Een persoonlijke aanpak en gedegen communicatie dragen we hoog in het vaandel.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE
dressing op maat

Dressing

Als je op zoek bent naar een dressing op maat gemaakt, dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk kasten die volledig aan jouw wensen en behoeften voldoen. Wij gebruiken een breed scala aan materialen, kleuren en afwerkingen om ervoor te zorgen dat de kast perfect past bij jouw interieur. Je kunt erop vertrouwen dat onze kasten van hoge kwaliteit zijn en jarenlang meegaan.

VRAAG OFFERTE
opbergkast lockers kampenhout

Opbergkast

Wij maken jouw┬á unieke opbergkast die volledig is afgestemd op jouw individuele wensen en behoeften. Of u nu een bepaalde grootte, vorm of kleur nodig heeft, wij kunnen het voor je maken. Met onze op maat gemaakte kasten kan jij je beschikbare ruimte effici├źnter gebruiken en al jouw spullen netjes en georganiseerd houden. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze op maat gemaakte opslagkasten.

VRAAG NU OFFERTE
tv maatmeubel

Tv-meubel op maat

Elke woning is anders en uniek. Een eigen tv-meubel op maat kan daar een belangrijke rol in spelen. Want jij kan je eigen afmetingen, materialen en afwerkingen kiezen. Wij zorgen voor de uitvoering zodat jij een meubel krijgt dat volledig aan jouw behoeften voldoet. Perfect passend in je ruimte en volledig in jouw stijl.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE
kast atc antwerp

Display kast

Ben je op zoek naar schrijnwerk voor jouw onderneming. Een kast, bureau, toog, display of ander meubel nodig om te tonen waarvoor je staat? Wij helpen graag met het op maat uitwerken van jouw uniek meubelstuk.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Geef ons een seintje of vraag een vrijblijvende afspraak

contacteer ons en je hoort snel iets van ons

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG
wandafscheiding hout

Schrijnwerk oplossingen

Ontdek onze schrijnwerkoplossingen

Keukens Interieurafwerking Buitenschrijnwerk