Schrijnwerker

Maatwerk in hout

Schrijnwerker

Geef jouw woning een unieke en stijlvolle uitstraling met ons op maat gemaakt schrijnwerk.
Creëer een harmonieus en stijlvol interieur of kies voor meer comfort en stijl rond je woning met ons hoogwaardige schrijnwerk op maat. Maak van je huis een thuis met ons maatwerk schrijnwerk dat perfect aansluit bij jouw persoonlijke smaak en voorkeur.

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG
maatwerk bureau hout mechelen

Vakmanschap in houten maatwerk

Laat je inspireren door onze vakmanschap en expertise in schrijnwerk voor interieur of exterieur en transformeer elke ruimte in een meesterwerk.
Benut elke hoek en ruimte in je interieur optimaal met ons op maat gemaakt schrijnwerk dat functionaliteit en design combineert. Wil je meer comfort of privacy rond je woning? Kies dan voor ons duurzaam en kwalitatief buitenschrijnwerk. Al ons schrijnwerk wordt met zorg en precisie vervaardigd.

VRAAG NU OFFERTE

Meer weten over ons schrijnwerk

Je hoort snel van onze schrijnwerker

VRAAG NU OFFERTE
maatkast wit en eik

Aannemer interieurbouw

Investeer in tijdloos en kwalitatief schrijnwerk voor je interieur dat jarenlang meegaat en een waardevolle toevoeging is aan je woning. Laat ons je dromen werkelijkheid maken met ons maatwerk schrijnwerk want het tilt je interieur naar een hoger niveau.
Ervaar het vakmanschap en oog voor detail in stijlvol schrijnwerk voor je interieur, waardoor elke ruimte een statement wordt. Geef je interieur een persoonlijke touch met ons op maat gemaakt schrijnwerk dat volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of kies voor comfort, duurzaamheid en privacy met buitenschrijnwerk.

DOE NU JE AANVRAAG
houten terras

Maatwerk in hout

Geniet van een georganiseerd en opgeruimd interieur met ons schrijnwerk op maat. Dankzij ons timmerwerk heb je meer opbergruimte voor al je spullen en krijg je een stijlvolle invulling.
Laat ons je helpen om van jouw interieur iets opmerkelijk te maken met ons schrijnwerk op maat dat functionaliteit en stijl perfect combineert.

DOE NU JE AANVRAAG

Meer weten over ons schrijnwerk

Je hoort snel van onze schrijnwerker

VRAAG NU OFFERTE
houtconstructie maken

Wat doet een schrijnwerker?

Een timmerman of schrijnwerker maakt of herstelt constructies, voornamelijk uit hout, in en rond je woning. Het omvat enerzijds binnenschrijnwerk en anderzijds buitenschrijnwerk. Voor binnenschrijnwerk betreft dit deuren, kroonlijsten, houten wanden, dressings, maatwerk kasten en keukens zijn.  Aan sommige schrijnwerkers kan je ook grotere werken zoals zolderrenovaties, het installeren van houten trappen, het installeren van veranda’s, erkers of gyprocwerken toevertrouwen. Voor buitenschrijnwerk kan een schijnwerker een houten terras, schuttingen, houten gevels of tuinhuizen plaatsen. Sommige schrijnwerkers zullen qua buitenschrijnwerk ook daktimmerwerk, skeletbouw of ramen en deuren aanbieden. Schrijnwerkers kunnen opteren voor bepaalde specialisaties of om bepaalde opdrachten niet aan te nemen. Dit heeft te maken met persoonlijke expertise of voorkeuren maar ook de gereedschappen en machines die men nodig heeft, spelen hier een belangrijke rol.

VRAAG OFFERTE
wandafscheiding hout

Wat kost een schrijnwerker?

Een timmerman of schrijnwerker zal gemiddeld tussen de € 40 à € 60 per uur aanrekenen. Echter is dit uurtarief meestal wat misleidend. De echte kost van je schrijnwerk zal veel meer dan alleen uren omvatten. Zo betaal je ook voor de gebruikte materialen en soms ook voor het ontwerp. Als je een schrijnwerker inschakelt, is het meestal een goed idee om vaste prijs af te spreken voor een bepaalde taak die je wenst te laten uitvoeren. Zo weet je op voorhand wat het schrijnwerk je zal kosten.

VRAAG OFFERTE