Houten terras

Aanleg houten terras in Mechelen

houten terras

Houten terras Mechelen

Wil je genieten van de warme zomerzon op een prachtig terras aangelegd in hout te Mechelen? Laat Cnops Decor je helpen! 

Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om het houten terras van je dromen te plaatsen. 

Met ons vakmanschap en oog voor detail zorgen we voor een perfect resultaat waar je jarenlang van kunt genieten.

VRAAG NU OFFERTE
houten terras

Hout voor terras

Een houten terras is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. We opteren voor terrassen in Mechelen steeds voor behandeld hout of een houtsoort dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Zo kan je lang genieten van je terras zonder dat het zijn schoonheid verliest.

VRAAG OFFERTE

MEER WETEN OVER AANLEG VAN EEN HOUTEN TERRAS MECHELEN

Je hoort snel van ons

VRIJBLIJVENDE OFFERTE
houten terras hardhout gezellig

Houtsoorten

Met een houten terras kun je eindeloos variëren in stijl en design. Volgende opties zijn populair in Mechelen.

1. Hardhout: Bankirai, Ipé , Padoek en Teak .

2. Thermisch gemodificeerd hout

3. Lariks/Douglas: Lariks- en Douglas-hout

4. Bamboe

5. Geïmpregneerd hout

houten outdoor constructies tuin

Hoe kiezen?

Bij het kiezen van een houtsoort voor je terras is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals duurzaamheid, onderhoudsbehoeften en persoonlijke voorkeur. Onze specialisten kunnen je adviseren over de beste houtsoort voor jouw specifieke situatie.

houten terras hardhout appartement

Veelzijdig

Daarnaast is een houten terras ook nog eens erg comfortabel. Het voelt aangenaam aan je voeten en biedt een zachte ondergrond om op te zitten of te liggen. Geniet van het buitenleven in alle comfort!

Een houten terras is niet alleen geschikt voor grote tuinen, maar ook voor balkons en dakterrassen. Met maatwerkoplossingen kunnen we elk oppervlak omtoveren tot een prachtig houten terras.

VRAAG OFFERTE

Laat het aanleggen van jouw houten terras over aan onze ervaren vakmensen. Zij zorgen voor een vlekkeloze installatie en een perfecte afwerking. Jouw droomterras wordt werkelijkheid!

Naast de aanleg bieden wij ook onderhoudsservices aan, zodat jouw houten terras altijd in optimale conditie blijft. Wij adviseren je graag over het juiste onderhoud en staan altijd klaar om eventuele reparaties uit te voeren.

Een houten terras is niet alleen een investering in jouw tuin, maar ook in de waarde van jouw woning. Het geeft een extra dimensie aan de buitenruimte en maakt jouw huis nog aantrekkelijker voor potentiële kopers.

Wacht niet langer en laat jouw houten terras aanleggen door professionals. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vele mogelijkheden voor jouw buitenruimte. Geniet binnenkort van een prachtig houten terras waar je heerlijke momenten kunt beleven met familie en vrienden.