kasten op maat Mechelen

kasten en inbouwmeubels op maat

maatkast hout ingebouwd

Idee, realisatie en plaatsing

We zetten jouw idee om in ons eigen atelier en plaatsen de kasten op maat in Mechelen. De uitvoering is helemaal uniek en op jouw maat. Door het gebruik van kwalitatieve materialen en vakmanschap onderscheiden we ons van massaproductie. We hechten dan ook veel belang aan een persoonlijke aanpak en gedegen communicatie.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE
dressing op maat

Dressing: Kast op maat

Als je op zoek bent naar een dressing of kast op maat gemaakt voor Mechelen, dan bent je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerk houten kasten die aan jouw wensen voldoen. Wij hebben een breed aanbod aan materialen, kleuren en afwerkingen om ervoor te zorgen dat de kast perfect past bij jouw interieur. Je kunt erop vertrouwen dat onze maatkasten van hoge kwaliteit zijn en jarenlang meegaan.

VRAAG OFFERTE
kast voor berging

Opbergkast: kasten op maat

Wij maken jouw┬á unieke opbergkast in Mechelen. Een kast op maat die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu een bepaalde grootte, vorm of kleur nodig heeft, wij kunnen het realiseren. Met onze op maat gemaakte kasten kan jij je beschikbare ruimte effici├źnter gebruiken en al jouw spullen netjes en georganiseerd houden. Neem contact met ons op voor meer informatie over kasten op maat.

VRAAG NU OFFERTE
tv maatmeubel

Tv-meubel: kast op maat

Elke woning in Mechelen is anders en uniek. Een eigen tv-meubel op maat kan daar een belangrijke rol in spelen. Want jij kan je eigen afmetingen, materialen en afwerkingen kiezen. Wij zorgen voor de uitvoering zodat jij een meubel krijgt dat volledig aan jouw behoeften voldoet. Perfect passend in je ruimte te Mechelen en volledig in jouw stijl.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Geef ons een seintje of vraag een vrijblijvende afspraak

contacteer ons en je hoort snel iets van ons

VRIJBLIJVENDE AANVRAAG
wandafscheiding hout

Schrijnwerk oplossingen

Ontdek onze schrijnwerkoplossingen

Keukens Interieurafwerking Buitenschrijnwerk